Cautare

61895 de rezultate pentru "poze cu urmariti general din focsani" (7.10 secunde)
Izolat cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp, cu probabilitate mai mare in nord-vest. ... Vantul va sufla moderat si cu intensificari temporare. Temperatura aerului este cu aproape 10 grade mai ridicata decat in mod obisnuit la inceput de februarie, maxima termica ajunge in jurul valorii de 15 grade.
In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si, nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Presedintele filialei Focsani a PSD, George Baesu, a fost suspendat ieri din partid pentru o perioada de sase luni. Decizia de suspendare din partid a lui Baesu a fost luata in sedinta Biroului Executiv al PSD Vrancea, la care a participat si presedintele partidului, Mircea Geoana.
Costisitoare si, in acelasi timp profitabila, afacerea cu struti a inceput sa prinda contur si in Romania. ... Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani.
In urmatorii ani se are in proiect dezvoltarea unei retele de centre comerciale marca Plaza Center, planurile vizand amenajarea a doua complexuri de acest gen in Bucuresti, dar si extinderea in orasele cu minimum 100.000 de locuitori.
Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia autoritatilor locale vrancene de a sarbatori la Focsani implinirea celor 147 de ani de la Unirea Principatelor.
Compania UPC Romania a fuzionat prin absorbtie, in luna octombrie, cu Electron M.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe scara Richter s-a produs miercuri dimineata in zona seismica Vrancea, la ora 5:01, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP).
Un convoi militar cu rachete Himars, surprins pe strazile din Focsani. Explicatiile MApN
Momente demne de cascadorii rasului au fost filmate la Focsani. Acolo unde patru tineri au incins gratarul chiar pe balconul apartamentului.
Automatul "Petrica", un aparat inteligent de colectare a deseurilor, zace de sase luni in depozitul Primariei Focsani, desi a costat nu mai putin de 250.000 de euro.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Boureanu a explicat astfel de ce PDL a respins propunerea grupului reformist ca membri de partid trimisi in judecata sa fie automat suspendati din partid. ... Se vorbea despre excluderea din partid - asa a venit propunerea din partea reformistilor, cu ghilimele le spun - a celor urmariti penal.
Asa ca ieri, la obisnuita conferinta de presa saptamanala, la care a fost secondat de presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PD Constanta, Mihai Bobe, a tinut sa prezinte "cu varf si indesat" concluziile trase dupa recent incheiata Scoala de Vara a tinerilor Democrati.
Pe lista neagra a celor urmariti de primarie figureaza nume cunoscute de firme, prin scandalurile in care au fost implicate.
In prezent, in grila Antena 3 este programata, de luni pana vineri, de la ora 20.00, emisiunea "Stirea zilei" cu Gabriela Vranceanu Firea.
Cu bunele si cu relele lor, jurnalistii au fost catalizatorul unor reforme pentru care politicienii nu ar fi gasit curajul. Libertatea presei a fost de netagaduit, chiar daca puterea scarsnea din dinti, iar ziaristii incomodau. ... Dar cu siguranta presa a fost militanta.
google-analytics.com